Startpagina arrow Vrienden
Vriend van Corsoclub Culemborg Afdrukken
Voor een appel en een ei of misschien iets meer,
koopt u voor de corsoclub een appel en een peer!
 
Talloze vrijwilligers (ca 100) bouwen maanden aan de nieuwe corsowagen van Culemborg. Naast al die vrije tijd is het bouwen van een corsowagen een behoorlijke financiële investering. Niet alleen zijn vele zaden, groenten en fruit nodig, ook wordt er veel ander materiaal gebruikt, zoals bijvoorbeeld staal, gaas, piepschuim, verf en niet te vergeten lijm. 

Gelukkig zijn er sponsoren die de Corsoclub Culemborg een warm hart toedragen. Ook onze Gemeente laat zich niet onbetuigd. Zij vindt het eveneens belangrijk dat Culemborg, als grote stad in de Betuwe, bij het Fruitcorso in Tiel vertegenwoordigd is. Voor al deze steun willen wij hen dan ook heel hartelijk danken. Maar onze ambitie is hoog en om een prachtige wagen te maken is veel geld nodig.

Wordt Vriend  van Corsoclub Culemborg en koop een 'bouwsteen' van €5,00. U steunt ons daar enorm mee. 
Wilt u vriend worden van onze corsoclub, stuur dan een e-mail naar bestuurslid Richard Janssen ( Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken ) en hij neemt contact met u op.

Uiteraard zijn vrienden van de Corsoclub Culemborg ook welkom om zelf mee te werken aan de  bouw de corsowagen. Kom eens een kijkje nemen in onze hal. In ieder geval zijn er op de woensdagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur vrijwilligers aan het werk en bestuursleden aanwezig voor nadere informatie. 

 
 
 
Voor een appel en een ei of misschien iets meer, koopt u voor de corsoclub een appel en een peer!