Startpagina
Foto's Jan van Kats online
Ingezonden bericht

Beste mensen,

Zoals vorig jaar heb ik ook dit jaar weer 2 albums gemaakt. Een album tijdens de opbouw van de wagens in Culemborg en een tweede album met foto's gemaakt op de 17e september in Tiel. Misschien leuk om te delen met alle mensen die betrokken zijn bij het fruitcorso? Ben benieuwd naar Uw reactie. Met vriendelijke groet, Jan van Kats (PS: op mijn Facebook staat een selectie van deze foto's)
Album 1: https://myalbum.com/album/dIwGtxrxkNz6 (foto's tijdens de bouw)
Album 2: https://myalbum.com/album/8s6H53qKTWIe (foto's op het parcours)
(tip van de webredactie: alle foto's van een album op MyAlbum.com kunnen in 1 keer gedownload worden als zip-bestand via de 3 liggende puntjes aan de rechter bovenkant)

Jan van Kats
 
Een prachtige 56e editie van het Fruitcorso; een verslag van uur tot uur
Uit de ZakengidsTiel.nl
Correspondent Bert Leenders doet verslag van het corsoweekend. Klik hierPDF-document om dit uitgebreide verslag uit Zakengids Tiel te bekijken als PDF-bestand.

 
TV-registratie van Fruitcorso 2016
Van YouTube kanaal RegioTV Tiel
Special van SRC TV en RegioTV Tiel waarin het 56e Fruitcorso in Tiel centraal staat. Met onder andere een kijkje in onze hal tijdens de bouw en interviews met Pieter, Hans en Ardi. Half uur nagenieten 
Buren wint Fruitcorso Tiel 2016
Uit de Gelderlander
TIEL Corsoclub Buren is de winnaar van het de 56ste editie van het Fruitcorso in Tiel. De bouwers vergaarden 331,5 punten met hun wagen en dat was voldoende voor de overwinning..

De wagen van corsogroep Buren het Fruitcorso 2016 heeft gewonnen. Fotograaf: William Hoogteyling

Lees meer...
 
Fruitcorso Tiel: de eerste pechvogel is de wolf
Uit de Gelderlander
TIEL De eerste pechvogel van het Fruitcorso Tiel is bekend. De corsowagen van Culemborg is een uur te laat binnen én is gemankeerd. De achterpoten van de wolf zakken naar beneden. De hydrauliek werkt niet naar behoren.


Lees meer...
 
Welkom op de website van Corso Culemborg
Hartelijk welkom op de website van Corso Culemborg: "Culemborg Poort van de Betuwe".

Mogen wij u uitnodigen om even rond te surfen.

Mocht u na het surfen meer willen zien, dan bent u van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen. Het is voor alle vrijwilligers een opsteker en gezellig als er mensen komen kijken. Ze vertellen graag over hun werk. De hal ligt dichtbij het NS-station aan de Parallelweg West tegenover Multi Desk. Voor een locatie- cq. routebeschrijving, klik hier.

Bij deze doen wij een oproep aan iedereen die graag ons wil komen helpen bij het bouwen van onze corsowagen. Het mag al vanaf enkele uurtjes per week. Ook kinderen zijn van harte welkom om mee te bouwen aan de kindercorsowagen. Klik op het onderwerp voor meer informatie over: vrijwilligers gevraagd, openingstijden en kindercorso.

Bord op clubhuis Parallelweg West
Contact opnemen kan via het contactformulier of via Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken .

Het bestuur