Locatie clubhuis Afdrukken

Clubhuis Corsoclub Culemborg Parallelweg WestHet clubhuis van Corso Culemborg , oftewel de hal waarin de corsowagen gebouwd wordt,  ligt aan de Parallelweg West (geen nummer) tegen de spoorlijn aan, tegenover het pand van Multi/desk Holland B.V. (dichtbij de Gamma en het NS Station). Het is een keet met groene golfplaten en wordt door de leden de HUT genoemd. Zie afbeelding (klik erop voor vergroting).  


Routebeschrijving met openbaar vervoer
Trein vanuit Geldermalsen/'s Hertogenbosch/Leerdam/Tiel, neem eerst voetgangerstunnel onder het spoor, volg het pad / de ventweg naar beneden richting de Gamma, ga onderaan de ventweg linksaf (Parrallelweg West), na 500m. groene keet aan de linkerhand. Er stoppen ook diverse bussen op het stationsplein aan deze kant van het perron, voor meer informatie zie 9292ov.nl.
Trein vanuit Houten/Utrecht, zie bij beschrijving hierboven (vanaf het pad/ventweg naar beneden).

Routebeschrijving met de auto

Vanuit Utrecht/'s Hertogenbosch (snelweg A2): volg de provinciale weg N320 richting Culemborg, neem de 2e afslag de rotonde 3/4 met het karakteristieke metalen kunstwerk in het midden (dus linksaf Erasmusweg), na 50m. de 1e weg rechts (Rolweg), volg de bocht, daarna alsmaar rechtdoor (gaat over in Beesdseweg) tot u niet meer verder kan (spoor), sla linksaf (Parrallelweg West), na 150m. groene keet aan de rechterhand.
Vanuit Beusichem/Tiel/Geldermalsen: vanaf de provinciale weg N320 of N833 komt u op de rotonde richting Culemborg Centrum (Rijksstraatweg), na het passeren van het Shell station (aan de linkerhand) neemt u de rotonde 3/4 (dus linksaf Stationssingel op), alsmaar rechtdoor onder de spoorwegtunnel door, na de tunnel rotonde 3/4 (bij Esso, linksaf Parallelweg West op). Na 600m. groene keet aan de linkerhand. 

Plattegrond (gebruik eventueel de helpfuncties om in- of uit te zoomen voor een betere orientatie of alleen de kaart zonder satellietfoto):